Despre

Pagina publicatiibaptiste.ro este un spațiu virtual unde se vor strânge publicatii baptiste în special vechi: Farul Mântuirii, Farul Creștin, Îndrumătorul baptist ș.a.

Această pagină este întreținută de Alexandru Terlea, BCB „Betleem” din Hațeg.

Scopul acestei pagini este să faciliteze accesul la anumite publicații baptiste mai mult sau mai puțin vechi, în vederea demersului de cercetare istorică și pentru edificarea personală a cititorului; clarificarea perspectivei asupra identității baptiste din România și oferirea unor bune exemple de viețuire creștină generațiilor care ne urmează.

Informațiile oferite pe această pagină sunt gratuite. Citarea se va face corespunzător. Toate drepturile sunt rezervate proprietarului acestei pagini. Cei care găsesc ca fiind folositoare aceste resurse pot să doneze în vederea acoperirii cheltuielilor necesare acestui demers.

Fiecare resursă încărcată pe această pagină face parte dintr-o anumită colecție (fond familial sau alt tip de colecție arhivistică), fiind menționată ca atare. Să fim recunoscători lui Dumnezeu pentru toate persoanele care au pus la dispoziție documente pentru realizarea prezentului demers. În acest sens, citarea documentelor se va face corespunzător.

Oricine dorește să-și creeze un cont de utilizator pe acestă pagină acceptă prin aceasta ca datele sale personale introduse să fie prelucrate exclusiv în scopul accesului pe această pagină și în vederea comunicării cu autorul acestei pagini.